Zorg voor ontwikkeling

De zomer is nu echt voorbij. Kinderen gaan al weer een paar weken naar school en in de zorg kan men misschien even ademhalen na de kritieke vakantieperiode, die overigens ook nog eens aan de voorkant én aan de achterkant een aantal weken langer duurt. Dat heb je met het behendig schuiven van de vakantiewensen.

Nog even en het is Prinsjesdag. Op 17 september horen we wat het onderwijs en de zorg toebedeeld krijgen. Insteek voor het onderwijs is: gelijke kansen voor alle kinderen. Het mag niet uitmaken waar een kind woont, opgroeit of wat de ouders verdienen. Daarom is het plan ‘School en omgeving’ opgezet en wordt geld vrijgemaakt voor een nieuwe functie: de brugfunctionaris – want niet iedere ouder weet hoe en waar je iets kunt halen. Ook de gratis maaltijden worden voortgezet en jeugdhulp moet efficiënter geregeld worden. Niet alleen aan de jeugd is gedacht, de toenemende vergrijzing is eveneens een agendapunt. Zorgen over de zorg…

Onderwijs, overheid en zorg: juist daarvoor wil Pool Management zich hard maken! Werken aan ontwikkeling van organisaties én van leiders. Denk jij: hóé dan? Kijk op onze website en klik ‘leiderschapsontwikkeling’ aan bij jouw sector. Grote kans dat Pool Management Academy jou iets kan bieden!

Een hartelijke groet namens het team van Pool Management,

Klaas Pool

Deel dit artikel via:
Lees meer over:

Gerelateerde artikelen