Zomerreces in het onderwijs

We hebben het waarschijnlijk allemaal wel gezien op tv: verhitte discussies en heftige debatten bij de nieuwe regering. Het zal geen verrassing zijn dat de meesten van hen verlangen naar rust en vakantie: het zomerreces. Alleen een ernstige zaak zoals een oorlog of een ramp kan dit doorbreken. Zomerreces is overal, maar zeker en vooral in het onderwijs! De onderwijskalender loopt niet voor niets van zomer tot zomer…

In deze laatste Poolshoogte van het schooljaar een overzicht van de vacatures en een doorkijk naar het nieuwe schooljaar. Want al is de zomerperiode eigenlijk bedoeld om op verhaal te komen en je hoofd leeg te maken; dat kan wel eens anders uitpakken. ‘Elf juffen stappen tegelijk op’, kopte een krant begin juni. Onverwachts kreeg een basisschool in Zoetermeer met een groot personeelsprobleem te maken.

Wat te doen als iemand met een cruciale functie net voor het reces plotseling opstapt? Of als de directeur langdurig ziek wordt? Kom je er niet uit? Schakel Pool Management in en vraag om tijdelijke ondersteuning: Een zorg minder!

Een hartelijke groet namens het Pool Management Onderwijs-team,

Alex de Gruijter

Deel dit artikel via:
Lees meer over:

Gerelateerde artikelen